Charlotte Hagge Jacobson was weer over vanuit Zweden en bracht de sneeuw mee. In opvolging van het succes wat we eerder mochten genieten vandaag een proeverij bij de beste Chinees vaan Friesland volgens de top 100 van Horeca Nederland.
Op de proeftafel wijn van drie continenten: Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Australië. Dhr Chou trok alle registers open om ons in de gelegenheid te stellen de wijnen breed te kunnen combineren met de vele smaken zoals die mogelijk zijn in zijn keuken hierbij werden zelf vragen van proevers direct omgezet in gerechten. Uniek.
Op de proeftafel stonden de navolgende wijnen:
Colomé Argentinië: Torrontes en Amalya
Hess Familie: Monterey Chardonnay, Allomi Sauv Blanc, Artezin Zinfandel, Mount Veeder Cabernet Sauvignon alle uit Californië,
Goede discussie en vooral beleven van smaken. |
Een gezelschap uit Aziatische en Nederlandse restaurateurs hebben deze Masterclass gedaan en veel van elkaar geleerd. Wij gaan hier een vervolg aan geven.
De volgende sessie datum nog niet bekend maar komt er zeker en dan met de mediterrane keuken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten